Glemsomhed plus ferie muligheder

Hej bloggen 🙂

Jeg har faktisk oprettet denne blog for noget tid siden, men helt glemt jeg næsten havde den 😛 tosset af mig, men nu vil jeg for alvor prøve at blogge, om min hverdag, og skønhed, mode og andre spænende ting, som jeg læser om hører om eller bare tænker kunne være spænende at skrive om.

Nu er det jo ved at være sommer, jeg har kun 2 eksamener tilbage, så derfor er jeg begyndt at tænke på vad jeg skal bruge min sommerferie på, har egentlig ikke haft en rigtig sommerferie i mange år, fordi jeg har skulle arbejde hele sommeren igennem, men nu er jeg så heldig/uheldig ikke at skulle noget, jeg har intet fast arbejde, altså jeg arbejder som Event pige, men det er kun når der er vagter her i Odense.
Men ihvertfald, regner jeg med at skulle til Ibiza til efteråret, og har derfor ikke råd til en mega dyr sommerferie.

Min svigerfar har tilbud at kører hans campungvogn til svendborg så Hr. kæreste og jeg kunne cykle derned og nyde ferie der i en uges tid eller sådan noget.

Her i går var vi på Stige Ø, hvor vi fandt ud af at der var sådan nogle sheltere man bare kunne tage ud og sove i, uden at betale noget og uden at booke tid, så det regner vi også lidt med at vi skal, i kunne jo også undersøge om der er sådan nogle steder i jeres nær område, det virker ihvertfald til at være skide hyggeligt.

her er et link så i kan se hvad jeg mener: http://odensefjord.dk/stigeoe/StigeoePraktiskInfo/Overnatning.html

Ellers har jeg en masse bøger jeg skla have læs, og der kommer jo også zulusommerbio, også her til Odense, så uanset hvilke film skal jeg ud og se dem, og ellers findes der jo massere af steder i byen som jeg stadig ikke har set, så jeg skal bare bruge massere af tid på at cykle.

Hvad skal i lave i jeres ferier?

Reklamer
Næste indlæg
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: